winkelmandje

11 maa

Bedrukte herbruikbare bekers als eyecatcher op jouw evenement

Herbruikbare bekers worden misschien wel dé nieuwe trend op de aankomende zomerfestivals. Behalve dat deze bekers herbruikbaar zijn en jarenlang kunnen meegaan, zijn ze onbreekbaar en nauwelijks te onderscheiden van een regulier glas. Als alternatief voor gewone plastic bekers en volwaardige vervanger van glazen is het kopen of huren van Festicup-drankbekers een milieubewustere keuze die het imago van het festival of evenement alleen maar ten goede komt. 

Bedrukking van herbruikbare bekers

Met de bedrukking van de herbruikbare bekers geef je een opvallende persoonlijke touch aan de bekers op je event. Hiermee straal je creativiteit én professionaliteit uit naar alle bezoekers. Met je eigen logo, sponsor, pakkende slogan of quote als print laat je een zekere herinnering achter in de hoofden van de gebruikers. En laat dat nu precies de bedoeling zijn van die bedrukking.

Benieuwd hoe het logo op jouw beker terechtkomt? In dit filmpje laten we zien hoe we dat realiseren voor Bavik Super Pils, puur vakmanschap.

Subtiele print of full color print rondom? Wat is de juiste keuze?

Om indruk te maken op festivalgangers, klanten, bezoekers etc. kan je met de bedrukking van drankbekers kiezen voor een subtiele print of een full color print rondom. De subtiele print is een bedrukking van bijvoorbeeld een logo, sponsor, opvallende slogan of quote op de beker terwijl de full color print rondom een bedrukking is die de hele beker bedekt.

Festicup voorziet tot noch toe alleen in de subtiele print omdat enkel deze print 100% recycleerbaar is bij einde levensduur van de herbruikbare beker en deze bedrukking hiermee logischerwijs de meest duurzame keuze is.

Praktische weetjes omtrent bedrukking herbruikbare bekers

Bij Festicup kan je al bekers laten bedrukken vanaf een oplage van 100 stuks, afhankelijk van het gekozen type beker. Alvorens wij de bekers laten bedrukken sturen we onze klant een digitale proefdruk door. Op die manier krijgt de klant een eerste indruk van de finale beker en kan de productie pas beginnen vanaf zijn goedkeuring. Een gouden tip die we zowel bestaande als potentiële klanten willen meegeven, indien ze drankbekers willen laten bedrukken met hun sponsor op, is het afsluiten van een langdurig contract met de desbetreffende sponsor. Dit om de simpele reden dat je dezelfde herbruikbare bekers jarenlang zou kunnen gebruiken.

Nieuwsgierig naar onze bekerbedrukking en prijszetting? Raadpleeg onze webshop en kom er alles over te weten!