winkelmandje

16 okt

Horeca Expo 2018: Festicup is aanwezig!

Horeca Expo is al 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Dit jaar zullen wij ook aanwezig zijn om al onze producten en diensten uitgebreid in de kijker te zetten. 

 

De vraag naar onze herbruikbare bekers zit in de lift maar bij Festicup zijn we ons ervan bewust dat de relatie met je klant niet stopt na de verkoop. Het hele proces van gebruik, reiniging en logistiek vereist de nodige know-how. Dankzij onze ervaring kunnen wij die know-how een op een doorgeven aan onze klanten. En dat komen we graag verduidelijken op de Horeca Expo te Gent. We pakken uit met onze ALL-IN Service, de Mobiele Wasstraat en uiteraard onze prachtige herbruikbare bekers.


Op Horeca Expo ga je je zeker niet vervelen. Het is zonder twijfel de leukste beurs van het land. Een korte samenvatting van wat je allemaal kan verwachten:

- Food & Non Food

- Snack & fastfood

- Coffee, tea & sweets

- fresh & authentic

- cafe world & nightlife

- interior & technology

- kitchen hardwarde

- chef's place & wine village

 

Nieuwsgierig? 

 

Ben jij ook benieuwd wat er allemaal speelt op vlak van duurzaamheid in de event sector? Wil je het hele assortiment eens bekijken? Wil je zelf eens uittesten hoe onbreekbaar onze bekers nu wel écht zijn? Of wil je gewoon even komen praten en iets lekkers drinken? 

 

Bezoek ons dan zeker op de Horeca Expo te Gent om eens persoonlijk kennis te maken met ons en onze producten of diensten. Neem in de inkom een gratis beursplan mee, zo kan je ons meteen vinden! 

 

Van zondag 18/11 tot en met donderdag 22/11 van 10u30 tot 19u ben je welkom. Op donderdag sluiten de deuren wel al om 17u30!. 

 

Neem het openbaar vervoer

 

Laat de auto thuis en kom met de trein naar Horeca Expo 2018! Neem de trein tot het station Gent-Sint-Pieters. Van daaruit kan je met tramlijn 1 (Flanders Expo) elke 5 minuten gratis tot aan Flanders Expo. (Toon wel je toegangsbewijs voor Horeca Expo)