winkelmandje

22 aug

NIEUW! Cup it clean – een sociaal economisch reinigingscentrum

Vandaag lanceren we met trots officieel onze nieuwste realisatie, CUP IT CLEAN. De meest duurzame reinigingsdienst voor jouw herbruikbare bekers. Cup it clean is ontstaan uit een partnership tussen AMAB en Festicup.

We hebben elkaar gevonden in het begin van 2019 en onze gelijkgestemde waarden: duurzaamheid en sociaal economisch werk, gaven aanleiding tot een perfecte match. Cup it clean biedt u de meest kwaliteitsvolle, maatschappelijk verantwoorde reinigingsvoorziening.

AMAB vzw is een maatwerkbedrijf met meer dan 800 werknemers, die samenwerken als één gemotiveerd team, en bevindt zich op 3 verschillende locaties inde omgeving van Brussel (Asse, Halle en Zaventem). Door het verbod op het gebruik van wegwerpbeker heeft AMAB beslist om te investeren in duurzaamheid en heeft ze de allereerste volledig automatische en meest energie-efficiënte reinigingsvoorziening voor herbruikbare bekers geïnstalleerd in hun vestiging in Asse.

Samen met AMAB bundelen we onze krachten onder de vorm van dit nieuwe concept: cup it clean. Een sociaaleconomisch en duurzame oplossing voor het reinigen en drogen van herbruikbare bekers. Je kan bij ons terecht voor eenmalige reiniging van je herbruikbare bekers maar een all-in servicecontract is ook mogelijk waarbij wij jouw bekers in beheer nemen en volledige logistieke ondersteuning bieden. 

Gebruikmakend van ‘state of the art’ technologie, zijn we de enige marktspeler die 100% propere en droge bekers garandeert. Gelegen in het hart van België, hebben we een makkelijke bereikbaarheid om onze sociaaleconomische dienst aan te bieden, wat leidt tot kortere transportafstanden en dus ook een kleinere voetafdruk.