winkelmandje

09 nov

Partnership met Duvel Moortgat

Het welbekende Duvel glas bestaat reeds enige tijd in zijn onbreekbare vorm. In 2015 kon je dit prachtexemplaar al bewonderen op de Gentse Feesten. Een ware kopie van het echt glaswerk, werd geproduceerd voor Duvel Moortgat met als resultaat een onbreekbare en herbruikbare beker voor Duvel.  Het Duvel Tritan-Glas. 

 

Duvel schenken op evenementen

 

Een echte liefhebber gaat een Duvel niet zomaar in een standaard bekertje of wegwerpbeker drinken tijdens een evenement. Dat zou zonde zijn van de unieke beleving die Duvel je wenst te bieden. Echter al die festivals die België rijk is, voorzien van deze unieke herbruikbare bekers werd al snel een probleem. Naast ons reeds ruime aanbod van diverse herbruikbare bekers kunnen we vandaag zeggen dat het enige echte Duvel Tritan-Glass hier ook toe zal behoren!

 

Officieel servicepartner 

 

Festicup en Duvel Moortgat zijn een partnership aangegaan om de verdeling van het Duvel Tritan-Glas uit te breiden in heel België. De toenemende vraag bij zowel Duvel Moortgat als bij Festicup heeft ons er toe gebracht om op uniforme wijze te werk te gaan. Kleine of grote evenementen, vanaf heden kunnen jullie allemaal Duvel schenken op je evenement! Je kan het Duvel Tritan-glass binnenkort eenvoudig huren via onze webshop net zoals de andere herbruikbare bekers. Uiteraard blijf je genieten van onze all-in service. 

 

Vanaf wanneer? 

 

Momenteel zijn we de organisatie hiervan nog op punt aan het zetten dus een concrete datum kunnen we jullie nog niet geven. Volg onze facebookpagina om up-to-date te blijven, maar we zullen zeker en vast klaar zijn om jullie in 2019 te voorzien van deze unieke Duvel bekers.  

 

Kom zeker even langs op Horeca Expo (18-22/11/2018) om al een Duveltje te drinken op deze nieuwe partnership! 

 

Hoe schenken? 

 

Je schenkt de Duvel in het Tritan-Glass met hetzelfde hemels ritueel. Probeer indien mogelijk tijdens je evenement de Duvel beker ook te drogen voor een perfect resultaat. Hou het Tritan-Glass exact in een hoek van 45 graden. Tijdens het schenken draai je de Duvel beker weer rustig rechtop waardoor je een mooie volle schuimkraag halverwege het Duvel logo ziet ontstaan. En ja hoor, de tornado zal je ook in het Tritan-Glass vurig zien kolken. Ook in het Tritan-Glass werd op de bodem de welgekende gravure aangebracht. Hierzonder zou het immers geen exacte kopie van het Duvel glas zijn!