winkelmandje

12 jul

Wij verhuizen, opnieuw!

Op enkele dagen na, exact een jaar geleden kondigden we onze verhuis naar Zonhoven aan. Vandaag kunnen we jullie melden dat we opnieuw zullen verhuizen. We kennen een stevige groei en om jullie in 2020 een nog betere dienstverlening te geven gaan we onze capaciteit maar liefst vervijfvoudigen

 

We gaan niet ver weg en blijven waar ons hart ligt, in Limburg! Ditmaal vonden we de geschikte locatie op het industrieterrein Daelemveld in Herk-de-Stad wat ook een uitstekende bereikbaarheid kent op slechts enkele minuten van de E314. De komende weken zullen we hard werken om de nieuwe locatie operationeel te maken. We zullen midden Augustus onze intrek nemen. 

 

Capaciteit vervijfvoudigen

Onze capaciteit uitbreiden kan je in elk aspect van onze dienstverlening terugvinden. Zo zullen we nog sneller op jullie noden kunnen inspelen door een verhoging van de voorraad in verkoop én verhuur. 

 

Als dienstverlenende partner van steeds meer en grotere spelers zullen we ook ruim 1000 palletplaatsen ter beschikking kunnen stellen van onze klanten. 

 

Tegen eind September ’19 zal je ook een aanzienlijke uitbreiding in het assortiment herbruikbare bekers kunnen waarnemen. We gingen op zoek naar de meest kwalitatieve herbruikbare bekers en komen zo tot een assortiment van maar liefst 100 verschillende type bekers.

 

En als dat nog niet genoeg is brengen we jullie binnenkort nog meer nieuwigheden!

 

Wordt vervolgd…