Circulaire economie is een totaalplaatje

Circulaire economie is een totaalplaatje

Cocktailbekers, bierbekers, wijnbekers, champagnebekers,… Alles geleverd in de duurzame opbergbakken met circulaire economie in het achterhoofd.

Circulaire economie - opbergbakken

Een nieuwe stap waar we bij Festicup enorm fier op zijn. Onze herbruikbare bekers hebben hun waarde en kwaliteit reeds veelvuldig bewezen. Materialen in de economie houden om de afvalberg van de lineaire economie tegen te houden is zowat ons stokpaardje geworden. Maar wij kunnen nóg meer. Wij kunnen nóg beter. Festicup wilt innoveren, ondernemen en motiveren. Circulaire economie is de enige toekomst voor ons.

Samen met Engels Logistics zijn we op zoek gegaan naar de beste oplossing voor opslag en transport van onze ecologisch herbruikbare bekers. Cocktailbekers, bierbekers, wijnbekers champagnebekers,… Vanaf nu wordt ons hele gamma geleverd in de Festicup-opbergbakken.

De op maat gemaakte opbergbakken bestaan uit 100 % gerecycleerd materiaal. Net zoals onze festivalbekers hebben ze een bijzonder lange levensduur. Na de wasstraat doorlopen te hebben worden de zuivere bekers via onze professionele reinigingsdienst opgeborgen in de ecologische opbergdozen. Deze worden tot slot (pun intented) verzegeld om onze gekende kwaliteit en hygiëne te garanderen.

In een notendop: onze CEO kan het beter uitleggen:

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.