winkelmandje

Volledige ondersteuning van uw projecten

Voorraadbeheer, transport & industriële reiniging

Diverse dienstverlening
Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we verschillende oplossingen aan zodat u zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van uw eigen herbruikbare bekers.Op maat van de organisatie zullen we een pakket samenstellen naar gelang de behoefte. Heb je specifieke verwachtingen die hieronder niet bij staan. Geef ons een seintje en we kijken hoe we er samen kunnen uitkomen!
1. Opslag
Beschik je zelf niet over voldoende opslagcapaciteit om je herbruikbare bekers te stockeren? Bij Festicup kan je aan een voordelig tarief je bekers bewaren onder optimale omstandigheden. Laat ons even weten hoeveel bekers je wenst te stockeren, over welke periode en we bezorgen je spoedig een voordelige opslagoplossing. Wanneer je de bekers nodig hebt kan je deze gewoon komen afhalen in ons magazijn of je kiest voor een bijkomende dienstverlening: transport.
2. Transport
Indien je meerdere evenementen per jaar hebt kan het voor jou als organisator al een hele last minder zijn als wij ervoor zorgen dat jouw herbruikbare bekers telkens op het juiste tijdstip op de juiste locatie aankomen. Om elke klant voordelig te laten genieten van deze dienstverlening zullen we op maat van uw behoefte een voorstel uitwerken. Afhankelijk het aantal evenementen per jaar, het aantal bekers en de afstand berekenen we een kostprijs per evenement. Uiteraard kan je ook genieten van deze dienstverlening als je maar 1 evenement doet.
3. Industriële reiniging
Naast onze mobiele wasstraat die je kan huren voor de reiniging van je bekers tijdens het evenement kan je bij ons ook beroep doen op een industriële reiniging van je bekers na afloop van het evenement. Wij komen de bekers ophalen, voorzien industriële reiniging en stockeren de bekers vervolgens terug in onze magazijnen. Zo bent u er zeker van dat je bekers volledig klaar voor gebruik terug aankomen bij je volgende evenement! Je kan ook enkel gebruik maken van de industriële reiniging zonder opslag.