Cup it clean – een sociaal economisch reinigingscentrum

Cup it clean is ontstaan uit een samenwerking tussen AMAB en Festicup.

​De paden van AMAB en Festicup kruisten elkaar in het begin van 2019 en wij deelden dezelfde visie op het gebied van inzet voor duurzaamheid en sociaal-economisch werk. Beide bedrijven streven naar duurzaamheid en Cup it clean streeft er voortdurend naar om u de meest verantwoorde schoonmaakservice te bieden.

AMAB vzw is een sociaal-economisch bedrijf met meer dan 800 mensen in dienst die samenwerken als één gemotiveerd team. Zij opereren vanuit 3 sites in de buurt van Brussel (Asse, Halle en Zaventem). Vanwege een toekomstig verbod op het gebruik van wegwerpbekers besloot AMAB te investeren in duurzaamheid en dus installeerde het bedrijf de eerste volledig geautomatiseerde en meest energie-efficiënte afwasoplossing voor herbruikbare drinkbekers in hun locatie in Asse

Samen bundelen we onze krachten en stellen u voor: CUP IT CLEAN.
Een sociaal-economische en duurzame oplossing om uw herbruikbare drinkbekers schoon te maken en te drogen.

Gebruikmakend van ‘state of the art’ technologie, zijn we de enige marktspeler die 100% propere en droge bekers garandeert. Gelegen in het hart van België, hebben we een makkelijke bereikbaarheid om onze sociaaleconomische dienst aan te bieden, wat leidt tot kortere transportafstanden en dus ook een kleinere voetafdruk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cookies & Privacy

Deze website gebruikt cookies.
Meer informatie Ok!