Dankzij onze mobiele wasoplossingen kunnen we je evenement duurzaam laten verlopen met een minimum aan bekers. Je kan de herbruikbare bekers tijdens je evenement ter plaatse reinigen op een industriële manier. Zo hebben je bezoekers 100% propere bekers.

Mobiele wasunit

Met de mobiele wasunit kan je tot zo een 1500 bekers per uur spoelen om te hergebruiken tijdens je evenement. Eenvoudige plug&play toepassing. Je huurt de mobiele wasunit vanaf €125,00 excl. BTW per dag.

Mobiele wasstraat

Met deze mobiele wasoplossing was je eenvoudig en snel tot 7500 bekers per uur. Ideaal voor de grote verbruikers!

Je huurt hem vanaf €975,00 excl. BTW.

  • Gladiolen Festival besloot in 2019 om de duurzame kaart te trekken, nog voor er een verplichting op het gebruik van herbruikbare bekers kwam. Ze gingen op zoek naar een betrouwbare partner die hun dorpsfeest, met toch wel een uniek logistiek gegeven, zou kunnen begeleiden naar een duurzaam verhaal met herbruikbare bekers. Dankzij een goed advies en unieke werking met mobiele wasoplossingen, waardoor ze met een minimaal aantal herbruikbare bekers konden werken, koos Gladiolen voor Festicup®. En wat werd dat een mooi verhaal! 

  • Wanneer Gladiolen koos om de herbruikbare beker als single use te gaan gebruiken zouden ze minimaal +- 190.000 herbruikbare bekers nodig hebben gehad. Dit had natuurlijk ook voor heel wat opslag gevraagd backstage, die al reeds beperkt was. Door het gebruik van 3 mobiele wasstraten kon Gladiolen festival met slechts 25.000 herbruikbare bekers heel het festival duurzaam laten doorgaan. 

    Het festival is gesitueerd in de dorpskern waardoor de logstieke werking backstage zeer beperkt is. Er worden dagelijks +- 12.000 bezoekers verwacht 
1 van 2