We maken gebruik van industriële afwaslijnen van Meiko op basis van een ingebouwd filtersysteem. Momenteel hebben deze installaties elk een capaciteit van 10.000 herbruikbare bekers per uur.

Met een verbruik van +/-0,0325L per beker en een systeem waarbij het spoelwater wordt gerecupereerd als waswater, met een geregenereerde hoeveelheid water van 125 liter/uur wordt het waterverbruik zo veel mogelijk gedrukt. De machine zijn met 260 liter/uur friswater één van de zuinigste op de markt in haar categorie en grootorde. 

  • De staat van de goederen is van groot belang voor het reinigingsproces. Onder normale vervuiling wordt verstaan bekers die sporen bevatten van substanties door het inschenken van diverse dranken.

    Na afloop van je event moeten de bekers zo snel mogelijk gewassen worden.

  • De bekers worden rechtstreeks op een vingertransportband geplaatst waarop ze heel de weg van voorwas tot afkoeling doorstaan. Dit heeft in vergelijking tot vele andere machines die gebruik maken van een korventransportband enkele grote en belangrijke voordelen. 

  • Na een proces, dat ongeveer een lengte van 14 meter doorstaat, worden de bekers nogmaals gecontroleerd en hierna worden ze gestapeld in de daarvoor bestemde opbergdozen die vervolgens verzegeld worden. Dat is de kwaliteitsgarantie van Festicup®!

1 van 3

Spoel jij handmatig je bekers?

We kunnen het spoelen en rechtstreeks herbruiken van herbruikbare bekers op je evenement alleen maar aanmoedigen. Maar na afloop is het écht wel aangeraden om de bekers machinaal te laten reinigen (& drogen)!

Enkel zo kan je de levensduur van je herbruikbare bekers verlengen!

  • Maak gebruik van ons wascenter!

    Beschik je zelf over herbruikbare bekers en kunnen deze een grondige wasbeurt gebruiken? Ook daarvoor kan je terecht bij Festicup®. Op afroep of op wekelijkse basis kunnen we jouw herbruikbare bekers ophalen (of je levert ze zelf aan). Wij voorzien de reiniging met 100% kwaliteitsgarantie!

    Contacteer ons